Truca'ns... Com et puc ajudar? Entra a la nostra web

LES NOSTRES ESPECIALITATSDret immobiliari

Silvia Cebollero és la sòcia fundadora de Cebollero Advocats, amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en l'exercici de l'advocacia. Ella i el seu equip ofereixen als seus clients credibilitat, confiança, rigor en l'aplicació de la tècnica jurídica processal, receptivitat, creativitat i compromís de màxima eficàcia. Estan especialitzats en Dret immobiliari, bancari i financer. També s'ocupen de les clàusules abusives.


Experts en Dret Internacional i de la UE.

Cebollero Advocats, amb assessorament multilíngüe (en anglès, espanyol i català), és un equip expert en Dret Internacional i de la Unió Europea. El Dret de la Unió Europea es caracteritza per la possibilitat de ser invocat davant els òrgans jurisdiccionals dels Estats membres. D'altra banda, el Dret Internacional requereix l'observança dels tractats internacionals subscrits entre els Estats integrants.


Corporate Compliance

A Cebollero Advocats, sempre amb les últimes novetats i canvis en les lleis, ens ocupem de la prevenció de problemes corporatius a nivell empresarial així com de la resolució de conflictes tenint per objectiu, evitar, en la mesura que sigui possible, el procediment judicial contenciós.


 • Serveis que oferim a Cebollero Advocats.Especialitats.

  A continuació trobarà altres especialitats del nostre bufet.
  Pot contactar amb nosaltres per telèfon, email o a través del formulari de contacte de la nostra web.
  Li atendrem en els nostres despatxos de Lleida, Barcelona i Castelló de la Plana.

 • Dret immobiliari.

  Prestem un servei integral especialitzat en l'àmbit de l'immobiliari, tant entre nacionals com assessorant clients estrangers que desitgen adquirir i explotar béns immobles a Espanya.
  El profund coneixement de les pràctiques del sector, ens permeten prestar un assessorament expert i de qualitat en les diferents àrees pròpies de l'activitat immobiliària: compravenda d'immobles, permutes, arrendaments, contractes de promoció i construcció,finançament immobiliari, llicències, etc...

 • Dret bancari i financer.

  Després de les novetats jurisprudencials dels últims anys, el client de productes bancaris, pot exercitar els seus drets enfront dels bancs.No ho dubti, reclami la nul·litat de clàusules abusives amb advocats experts en dret bancari a Lleida i Barcelona, ja siguin: afectats del Banc Popular, reclamació de despeses d'hipoteca, reclamació de clàusules abusives com la de venciment anticipat, clàusules sòl, interès moratori, renúncia al benefici d' excussió, hipoteques multidivisas, nul•litat d'aval bancari, targetes revolving, clàusules sòl, drets dels consumidors davant una execució hipotecària, swaps, deute subordinat, preferents....

 • Dret Internacional i de la UE (I).

  El dret de la Unió Europea o dret europeu o comunitari és el conjunt de lleis i principis que regeixen el funcionament de la Unió Europea. Es tracta d'un dret diferent al dret internacional i al dret intern dels Estats membres. La Unió Europea és una organització internacional que va més enllà de la simple cooperació entre els Estats que la formen, perquè constitueix un projecte d'unió política. Per aquest motiu, els Estats, en unir-se al Projecte ratificant els Tractats de la Unió, estan cedint a la UE i a les seves institucions competències en les matèries que estan incloses en aquests tractats.

 • Dret Internacional i de la UE (i II).

  Les normes que regeixen aquesta organització internacional, és a dir, les normes del dret europeu, també seran aplicable en els propis Estats membres.
  Entenem que aquesta especialitat afecta a l'àrea més íntima de les persones, i, sovint, en uns moments emocionalment difícils per a elles, com en casos de sostracció internacional de menors. Per aquest motiu, oferim un servei personalitzat, tenint especial sensibilitat en el tracte, alhora que oferint la màxima professionalitat i eficàcia en l'assessorament i acompanyament legal.

 • Dret de Familia.

  Especialistes en Dret de Família, separacions i divorcis de mutu acord, o contenciosos, dissolucions de parella de mutu acord o contenciosos, convenis reguladors, plans de criança, custòdia, reclamació per impagament de pensions,liquidació del règim econòmic matrimonial, expedients d'adopció i d'incapacitat, reclamacions de filiació i paternitat.

 • Dret Eclesiátic.

  El Dret Eclesiàstic integra tots aquells preceptes legals que afecten les persones, institucions, relacions i activitats que es dirigeixen a finalitats socials religioses, és a dir, la regulació de les activitats socials d'origen religiós dels seus ciutadans. En aquestes s'inclouen, nul•litat matrimonial i altres disposicions de Dret civil, laboral, administratiu, tributari i penal.


EQUIP

EQUIP

User Avatar

Silvia Cebollero Oriach
Advocada i CEO

Llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra 1993. Advocada en exercici des de 1994. Especialista en Dret de Família, pertany a l'Associació Espanyola d'Advocats de Família i a la Societat Catalana d'Advocats de Família. Membre de la Junta de Govern de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Lleida de 2000 a 2004 on va presidir la Comissió de Família. Forma part de l'Associació de Dones Juristes i és advocada de l'Institut Català de les Dones. En l'àmbit de l'empresa, és gestora administrativa, i especialista en assessorament a societats mercantils i pimes. Administradora Concursal. Màster en Bussines Administration (EAE Bussines School). Doble titulació per la UD i la IL3 UB.


Truca'ns...

User Avatar

Mario Prieto Blanque
Advocat i partner de Cebollero Advocats

Advocat i partner de Cebollero Advocats Graduat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya en 2013. Investigador i especialista en Dret Internacional i de la Unió Europea, centrat en el bioderecho. Experiència laboral en l'àmbit civil, mercantil i penal, adquirida principalment en el món notarial i bancari durant més de cinc anys íntegrament. Doctorat i Màster en Dret Internacional per la Universitat de Barcelona.


Truca'ns...

User Avatar

Sara Fortuño Gil
Advocada i partner de Cebollero Advocats

Abogada i partner de Cebollero Advocats Llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, Pamplona, al juny de 1993 Promoció XXXVII. Col·legiada 1.620. Especialitzada en temes de Dret de Família i Dret Eclesiàstic, així com en les branques de Dret Civil i Mercantil.


Truca'ns...


CONTACTE

El nostre despatx a Lleida:
Av.Blondel, 54 2n 1ª. Edifici Catalunya Center 25002 LLEIDA.
Email: scebollero@advocatslleida.org

Tel. 973 27 82 82 Tel. Silvia Cebollero 667 728 039


El nostre despatx a Barcelona:
C/ Cartagena, 241 08025 BARCELONA
Email: mprieto@icab.cat

Tel. Mario Prieto 626 221 616El nostre despatx a Castellón:
C/ Tenerías, 43 Entresuelo 12003 CASTELLÓN DE LA PLANA
Email: sarafortuno@gmail.com
Tel. Sara Fortuño 629 605 33CONTACTEU AMB NOSALTRES I LI AJUDAREM

Responsable: Silvia Cebollero Oriach
Finalitat: Donar resposta a les seves consultes.
Legitimació: per consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades,
així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.
He llegit i accepto LA POLÍTICA DE PRIVACITAT, i accepto el tractament de les meves dades personals per a l'enviament d'informació que respongui a la consulta que he plantejat.